Vi respekterer vores kunders personlige oplysninger. Ingen oplysninger bliver solgt, udlejet eller på nogen vis udleveret uberettiget til en tredjepart. Vores persondatapolitik følger nedenstående principper:

 

Den information du videregiver til os, bruges udelukkende til at sikre den bedst mulige oplevelse på vores webshop. Alle dine personlige oplysninger er fortrolige og bliver behandlet i overensstemmelse med Persondataforordningen gældende fra den 25. maj 2018.

 

Når du handler hos Coster Copenhagen, er det nødvendigt at oplyse os om personlige oplysninger ved bestilling (navn, e-mail, adresse, tlf. Nummer osv.) samt finansielle oplysninger (kreditkortoplysninger, sikkerhedskoder osv.). Disse oplysninger bliver brugt til fakturering og gennemførelse af din ordre hos os. Såfremt der skulle være et problem med gennemførelsen af din ordre, bruger vi oplysningerne til at kontakte dig. Dit telefonnummer oplyses i forbindelse med bestilling af en vare, således at fragtselskabet kan kontakte dig når din pakke skal leveres.

 

Vi benytter os af tredje parts online services for at analysere vores besøgendes adfærd. Dette gøres for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores website.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores persondatapolitik i fremtiden, og anbefaler dig derfor at gennemlæse vores betingelser jævnligt. Ved betydelige ændringer i vores persondata vil vi underrette vores kunder her på vores website. Vores persondatapolitik vil altid være i overensstemmelse med Persondataforordningen og gældende lovgivning.