CC HEAT CC HEART CC HEART CC HEART CC HEART CC HEART CC HEART

Second hand

Få adgang til Trade-in universet nu!

Lad andre få glade af de Coster styles, du ikke bruger længere. Du sparer penge på dine næste køb, dit tøj får forlænget levetid, og sammen gør vi en forskel for at gøre fashion mere bæredygtigt!

Shop nu

CC Hearts Mission

CC Hearts mission er at kreere styles du ikke kan undvære og du elsker så meget, at du skal have dem i alle regnbuens farver - uden at gå på kompromis med kvalitet, pasform og design. Styles fra CC Heart kan bruges af alle - dig, din mor, din søster og din veninde.

Vi skaber styles, der sikrer en nem styling til enhver lejlighed - lige fra kontoret til dansegulvet

Som brand, består CC Heart af tre dele:

NOOS = Never out of stock
CC Heart Core er vores basis-styles, som du altid vil kunne finde, også opdateret i nye farver. Vores CC Heart Core styles består af alt fra bukser til skjorter og t-shirts med perfekt pasform, lavet i langtidsholdbare materialer.
Kollektionerne
Kollektionerne fra CC Heart er sæsonprægede, så de er skabt til at holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Vores kollektioner følger tidens trends og tendenser, så du kan holde dig trendy, komfortabel og stilfuld på alle tidspunkter af året.
Pop-up styles
Vores pop-up styles går på tværs af kollektioner og er baseret på gode idéer, der kommer til os mellem kollektioner. Disse styles er unikke, da de udspringer fra feedback og idéer fra kunder, så vi er med til at lave lige præcis det tøj, I står og mangler.