Udsalg

Shop

Second hand

Få adgang til Trade-in universet nu!

Lad andre få glade af de Coster styles, du ikke bruger længere. Du sparer penge på dine næste køb, dit tøj får forlænget levetid, og sammen gør vi en forskel for at gøre fashion mere bæredygtigt!

Shop nu

@costercopenhagen

Costers Mission

Styrken og signaturen bag enhver kollektion fra Coster Copenhagen, er vores legesyge og ukonventionelle tilgang til design ved at oversætte og fange de seneste trends. Vi vender og drejer enhver lille detalje og gør vores udtryk unikt ved at tilføje og blande både sporty, feminine og rå detaljer.

Når en ny kollektion skal designes hos Coster Copenhagen, starter designerne ud med at brainstorme trends og tendenser i tiden og, hvad for nogle idéer vi har haft på det seneste og prøver at omsætte dem til Coster Copenhagens DNA. Derefter udformer de nogle moodboards og tænker farver, print og detaljer ind i kollektionen.

Siden Coster Copenhagen startede har vi tænkt pasform ind i billedet, da vi finder det vigtigt, at vores styles ikke bare passer vores kunder, men de også føler sig komfortable i dem.

Derfor består en stor del af designprocessen hos Coster Copenhagen af at tilpasse vores styles i størrelserne, så de sidder korrekt alle steder og ikke klemmer eller begrænser jer.

Coster Copenhagen er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 2012 af Pia Coster. Med mere end 20 års erfaring fra modebranchen, havde Pia en vision om at skabe et tøjbrand til alle kvinder. Ved at fokusere på komfort gennem brug af bløde og fleksible materialer, er I garanteret en optimal pasform, der får jer til at føle jer både frie og komfortable.

Ikke længe efter Pia startede Coster Copenhagen, kom hendes mand, Chris, til som direktør. Pia er brandets kreative drivkraft, hvor hendes mission er at skabe kollektioner med rene, nordiske linjer, en alsidig farvepalet og unikke prints, uden at gå på kompromis med den unikke Coster Copenhagen følelse. Mens Pia er den kreative drivkraft i firmaet, er hendes mand, Chris Coster, rygraden for firmaets succes og daglige udførelse.

Coster Copenhagens hovedkvarter ligger i Humlebæk, lidt nord for København. Det er her Pia og Chris har hjemme og finder inspiration. Her arbejder alle Coster Copenhagens medarbejdere, på en flot, gul gård, der er omdannet til kontorer, hvor vi alle nyder godt af at arbejde i idylliske omgivelser - tæt på vand, skov og Louisiana Kunstmuseum.