Bag om

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 2012 af Pia Coster. Med mere end 20 års erfaring fra modebranchen, havde Pia en vision om at skabe et tøjbrand til alle kvinder. Ved at fokusere på komfort gennem brug af bløde og fleksible materialer, er I garanteret en optimal pasform, der får jer til at føle jer både frie og komfortable. 

Ikke længe efter Pia startede Coster Copenhagen, kom hendes mand, Chris, til som direktør. Pia er brandets kreative drivkraft, hvor hendes mission er at skabe kollektioner med rene, nordiske linjer, en alsidig farvepalet og unikke prints, uden at gå på kompromis med den unikke Coster Copenhagen følelse. Mens Pia er den kreative drivkraft i firmaet, er hendes mand, Chris Coster, rygraden for firmaets succes og daglige udførelse. 

Coster Copenhagen startede på den flotte gule gård i Humlebæk, lidt nord for København, hvor Pia og Chris har hjemme. I takt med at virksomheden er vokset, har vi nu fundet et nyt hjem for Coster Copenhagen i Hørsholm, hvor alle vores medarbejdere har deres arbejdsgang. Mens vi lægger gamle minder bag os, ser vi frem til at skabe nye kapitler i vores nye hyggelige og større lokaler i Hørsholm.