Kurv: 0

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

CSR

History Coster

Coster Copenhagen har en holdning til Corporate Social Responsibility.

Coster Copenhagen har fokus på bæredygtighed og hjælper fattige kinesiske kvinder at komme væk fra byernes fabrikker og vende hjem til deres familier på landet. Her strikker de bl.a trøjer til modebevidste kvinder. For designer Pia Coster, er det ikke kun vigtigt at følge sin passion - drive sit eget firma - men også at give andre mennesker i verden anstændige levevilkår.

Pia Coster har en lang karriere som kreativ direktør bag hende, og fik ideen om at hjælpe de kinesiske kvinder i landsbyen Rugao i Jiangsu-provinsen på en af hendes mange rejser til Østen. Som uafhængig iværksætter, ved hun alt om at savne sine børn. Og for kvinderne i de kinesiske landsbyer, er det endnu værre. Det er vigtigt for hende, at kvinderne har en rimelig indkomst og glæder sig samtidig over at de leverer produkter af høj kvalitet. "Jeg er meget bevidst om, at det, de gør ikke kun skaber værdi for dem selv, men også for mig. For mig er dette den mest bæredygtige måde at hjælpe - ikke bare at give humanitær bistand, men faktisk drive en virksomhed «, siger Pia Coster

Hun fortsætter: "De lever et ekstremt hårdt liv og på grund af fattigdom, er de ofte tvunget til at forlade deres familier for at arbejde på en fabrik. Nogle af kvinderne kan kun rejse hjem én gang om året ved det kinesiske nytår. Under den resterende tid, er børnene overladt til at blive passet af deres bedstemødre. Jeg vil gerne give kvinderne den gave, som jeg ved er så vigtig for dem - nemlig chancen for at se deres børn vokse op "