CC HEART

CC HEART

CC HEART | By Coster Copenhagen

OM OS

CC Heart startede som Coster Copenhagens basis kollektion, der senere udgjorde grundlaget for vores brand. I vores stræben efter enkelhed, elegance og tidløs stil fødtes CC Heart - brandet, der udgør hjertet af din garderobe.

Med fokus på enkelthed og stil tilbyder CC Heart must-haves elementer, til enhver garderobe og er uundværlige for enhver stilbevidst person.

CC Heart er ikke bare tøj; det er en livsstil, der taler til den moderne, selvbevidste kvinde, der sætter pris på kvalitet og komfort. Vores vision er at skabe mode, der er simpel, enkel og tidløs, der kan bæres og elskes sæson efter sæson.

Med CC Heart er du altid klædt på til enhver lejlighed, og du kan stole på, at vores kollektioner leverer den perfekte kombination af mode og funktionalitet. Vi glæder os over at dele vores kærlighed til enkelhed og ægthed med dig.

VORES MISSION

Vores mission er at kreere styles du ikke kan undvære og du elsker så meget, at du skal have dem i alle hverdagsfarver. Udover vores essentielle farveudvalg tilbyder vi også sæsonprægede farver, der følger sæsonens tendenser og tilføjer et frisk pust til din garderobe.

Med CC Heart går du ikke på kompromis med kvalitet, pasform og design. Styles fra CC Heart kan bruges af alle - dig, din mor, din søster og din veninde. Vi skaber styles, der sikrer en nem styling til enhver lejlighed.

BY CC HEART

NOOS - NEVER OUT OF STOCK

CC Heart NOOS også kaldet Close to heart, er vores basis-styles, som du altid vil kunne finde, også opdateret i nye farver. Vores CC Heart Core styles består af alt fra bukser til skjorter og t-shirts med perfekt pasform, lavet i langtidsholdbare materialer.

BY CC HEART

Kollektionerne fra CC Heart er sæsonprægede, så de er skabt til at holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Vores kollektioner følger tidens trends og tendenser, så du kan holde dig trendy, komfortabel og stilfuld på alle tidspunkter af året.

Vores pop-up styles går på tværs af kollektioner og er baseret på gode idéer, der kommer til os mellem kollektioner. Disse styles er unikke, da de udspringer fra feedback og idéer fra kunder, så vi er med til at lave lige præcis det tøj, I står og mangler.

BESTSELLER

Se produkter