"Coster Copenhagen blev lanceret på efterårsmessen i 2012. I månederne op til, havde Pia arbejdet på at få lavet en opstartskollektion, og så har det ligesom bare taget til derfra." 
- Chris CosterCoster Copenhagen er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 2012 af Pia Coster. Med mere end 20 års erfaring fra modebranchen, havde Pia en vision om at skabe et tøjbrand til alle kvinder. Ved at fokusere på komfort gennem brug af bløde og fleksible materialer, er I garanteret en optimal pasform, der får jer til at føle jer både frie og komfortable. 


"Coster-kvinden er en kvinde, der godt kan li' farverigt tøj, små detaljer, og som går op i god kvalitet. Hun er dermed meget bevidst om, hvad for nogle produkter hun køber. Hun er oftest både lidt rå og feminin i sin stil, men samtidig også enkel, hvor pasformen og komforten i tøjet også betyder meget for hende."

- Pia Coster
Ikke længe efter Pia startede Coster Copenhagen, kom hendes mand, Chris, til som direktør. Pia er brandets kreative drivkraft, hvor hendes mission er at skabe kollektioner med rene, nordiske linjer, en alsidig farvepalet og unikke prints, uden at gå på kompromis med den unikke Coster Copenhagen følelse. Mens Pia er den kreative drivkraft i firmaet, er hendes mand, Chris Coster, rygraden for firmaets succes og daglige udførelse. 

"Coster Copenhagen er en virksomhed, Pia og jeg har sammen. Vi er også gift og har to piger, som vi bor sammen med i Humlebæk, hvor Coster Copenhagen ligger." 

- Chris Coster

Coster Copenhagens hovedkvarter ligger i Humlebæk, lidt nord for København. Det er her Pia og Chris har hjemme og finder inspiration. Her arbejder alle Coster Copenhagens medarbejdere, på en flot, gul gård, der er omdannet til kontorer, hvor vi alle nyder godt af at arbejde i idylliske omgivelser - tæt på vand, skov og Louisiana Kunstmuseum.