Coster Copenhagen blev grundlagt i 2012 af designer Pia Coster, som har mere end 20 års erfaring fra modebranchen. I dag driver Pia og hendes mand Chris Coster sammen Coster Copenhagen med domicil i et smukt, gammelt, stråtækt hus nord for København. Her har de opbygget et charmerende og kreativt miljø med et råt strejf af den nordiske naturs egne elementer - træ, læder, sten og det blå hav. De rene, organiske linjer og de lyse farver i den nordiske stil afspejles også i Coster Copenhagens designs til kvalitetsbevidste kvinder.

"For mig er det vigtigt, at kvaliteten altid er god, mens tøjet har en rimelig pris. Min ambition er at designe tøj til den moderne kvinde, der lægger vægt på at være godt klædt og føle sig godt tilpas. "

- Pia Coster

En stor del af succesen hos Coster Copenhagen kommer fra et tæt samarbejde med kunder og leverandører, og viden om, hvad det kræver at levere i modebranchen. Med fire nye kollektioner om året siger det sig selv, at teamet hos Coster Copenhagen arbejder hårdt og dedikeret. På en måde formår teamet at kombinere ambitionen om at perfektionere med både humor, æstetik og kvalitet. Denne tilgang til livet afspejles også i Coster Copenhagens smukke kollektioner.