Design hos

Coster Copenhagen

Kom med ind i designrummet hos Coster Copenhagen og læs om Pia Costers tanker om designprocessen.

"Coster Copenhagen er et livsstilsbrand. I dag er man mere troværdig over de mærker, man køber. Hos Coster Copenhagen tegner vi derfor kollektioner til kvinden, der godt kan li' farver og hende, der godt kan li' at være sporty og feminin på samme tid. Hun kan godt li' at larme lidt, uden at larme for meget i gadebilledet." 

Hvad er

Design for Coster Copenhagen?

Styrken og signaturen bag enhver kollektion fra Coster Copenhagen, er vores legesyge og ukonventionelle tilgang til design ved at oversætte og fange de seneste trends. Vi vender og drejer enhver lille detalje og gør vores udtryk unikt ved at tilføje og blande både sporty, feminine og rå detaljer.

"Som designer lever du 24/7 i en inspirationsverden, så vi får inspiration fra alt - nettet, sociale medier, vores rejser rundt i Europa og Asien eller ved bageren om morgenen." 

Processen

Når en ny kollektion skal designes hos Coster Copenhagen, starter designerne ud med at brainstorme trends og tendenser i tiden og, hvad for nogle idéer vi har haft på det seneste og prøver at omsætte dem til Coster Copenhagens DNA. Derefter udformer de nogle moodboards og tænker farver, print og detaljer ind i kollektionen.

"Vi bruger lang tid på at finde farver, da farver er rigtigt vigtige for Coster Copenhagen. Da jeg startede på designskolen for 25 år siden, gik alle designere i sort. Jeg stod der i pink smækbukser og orange gummistøvler, og jeg tror det med farver har hængt ved mig lige siden." 

Farver

Da Coster Copenhagen startede ud, var farver ikke en stor del af vores DNA - men det er de nu!

Vi bruger lang tid på at finde farver, der både matcher tidens trends, men også de farver, der klæder folk efter sæson. Hos Coster Copenhagen bruger vi gerne mange forskellige farver, gerne af stærk karakter.

Se alle vores farverige styles her.

"Ligesom farver er vigtige for Coster Copenhagen, er vores prints også yderst vigtige. Derfor bruger vi også meget tid på at tegne vores egne print på vores kontor i Humlebæk."

Prints

Hos Coster Copenhagen bruger vi meget tid på at udvikle vores egne print og metervarer, da det er vigtigt for os at være med i hele processen og bibeholde vores DNA igennem alle styles.

Vores print har altid en Coster Copenhagen signatur i sig - enten er vores logo indblandet eller så kan man kende vores print på, at de altid er store og luftige. Derudover laver vi også nogle lidt mere afdæmpede print, der er lidt mere tone-i-tone agtige, til kvinden, der ikke er så meget for de helt store print.

Se vores seneste prints her.

"Vi har altid været rigtigt dygtige på pasform, da vi har specialiseret os i at lave tøj til lige præcis vores målgruppe, hvor der skal være plads i tøjet, så kvinder kan føle sig komfortable og stilfulde på samme tid."

Pasform

Siden Coster Copenhagen startede har vi tænkt pasform ind i billedet, da vi finder det vigtigt, at vores styles ikke bare passer vores kunder, men de også føler sig komfortable i dem.

Derfor består en stor del af designprocessen hos Coster Copenhagen af at tilpasse vores styles i størrelserne, så de sidder korrekt alle steder og ikke klemmer eller begrænser jer.

Find vores størrelsesguide her.

Mission

Vores mission er at designe tøj til alle kvinder, der kan bruges til hverdag og aften. Vi opfordrer dig derfor til at fortolke din egen legesyge stil, som vi gør i vores kollektioner.