Sælger Sjælland

Ønsker du at være en del af en international modevirksomhed, og vil du arbejde i et ambitiøst, tæt sammentømret team? Vi er en virksomhed i vækst med 25 ansatte og vi søger nu en frisk, udadvendt sælger på Sjælland med base i Humlebæk til at udvikle vores basislinie under Coster Copenhagen: CC Heart.

Dit primære ansvar er salg til forhandlerne på Sjælland både via besøg i butikkerne men også på telefon. Derudover vil du blive ansvarlig for at sælge til forhandlere via SoMe i form af videopræsentationer m.m., så det er vigtigt, at du trives med det digitale og har kendskab til de sociale medier. Sidst men ikke mindst vil du med din viden og feedback fra forhandlerne udvikle produkter i samarbejde med designteamet.

Den ideelle kandidat

Salgserfaring fra lignende stilling

Selvstændig, serviceminded og omstillingsparat

Produktforståelse og interesse for mode

Godt kendskab til SoMe (især Instagram) og bliver ikke skræmt af IT systemer og basis

Excel ark (fx når ordrer skal lægges eller lagerlister skal downloades)

Kørekort (B)

Din profil

Det er vigtigt for os, at du som person er udadvendt, handlekraftig og struktureret samt at du har fremragende samarbejds- og kommunikationsevner. Du er initiativrig og trives med at arbejde selvstændigt, har styr på basale salgsteknikker og det er vigtigt for dig at opretholde en god relation med kunderne. Du skal være kreativ og komfortabel med at stå foran kameraet og have kendskab til SoMe, da du vil skulle lave videopræsentationer til kunderne via Instagram.

Vi tilbyder

En spændende, udfordrende og alsidig fuldtidsstilling

Personlig og professionel udvikling med mulighed for at vokse med rollen

Et hyggeligt kontormiljø i Humlebæk med gåafstand til stranden og stationen

Løbende personalearrangementer som arrangeres af festudvalget

Attraktiv personalerabat

Fællestræning med coach hver tirsdag samt valgfri træning/fitness inkluderet i lønpakken

Sundhedsforsikring og pension

Løn efter kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Sales Lene Harders på +45 50 84 98 60. Ansøgning og CV skal være os i hænde senest 15. juni 2022, og sendes til Sales@costercopenhagen.com.