Coster Copenhagen har siden opstarten for 9 år siden været i en ekspansivudvikling og sælges i dag i det meste af Europa.
Både vores kunder og vi selvstiller store krav til omhyggelighed og rettidighed i vores leveringer og dermed vores interne processer og systemer.
Vi er i en udvikling med fokus på bæredygtighed og søger nu en indkøber, som kan være med til at videreføre disse værdier, bidrage til den fortsatte vækst og fortsat sikre et højt niveau.

 

Om jobbet:

Du vil blive en del af en dynamisk afdeling med en uformel omgangstone i en spændende virksomhed i vækst. Dine opgaver vil variere en del og du vil få en spændende hverdag. Den vil foregå sammen med erfarne og ambitiøse kollegaer.

Ansvarsområder:

·        Ansvarlig for indkøb og logistik for vores nye brand CC HEART

·        Produktudvikling i samarbejde med vores designer

·        Vedligeholdelse og udbygning af et stærkt leverandørnetværk

·        Deltage i leverandørbesøg i Europa og Østen

·        Kvalitetsgodkendelse

·        Reklamationshåndtering

·        Videreudvikling af vores vigtige CSR-initiativer

Din profil

Vi forventer, at du er en erfaren og produktorienteret indkøber med stor passion for mode. Det er vigtigt for os, at du som person er både handlekraftig og struktureret samt at du har fremragende samarbejds- og kommunikationsevner. Du trives i en mindre virksomhed og er vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du er positiv, har et godt humør og ønsker at sætte dit personlige præg på virksomhedens udvikling. Derudover er det vigtigt, at du trives med en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og at du er god til at holde mange bolde i luften samtidigt. Du skal beherske engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

Kvalifikationer

·        Relevant indkøbsrelateretuddannelse

·        Erfaring fra lignende indkøbs-stilling(minimum 2 års erfaring)

·        Sans for godt købmandskab& forhandlinger

Kendskab til IT-systemer (SPY er en fordel) Godt overblik og god til at planlægge

Har det din interesse, så send venligst din ansøgning med CV og foto senest d. 16. april 2021 til indkøbschef Lene Sparholt på production@costercopenhagen.com

Ved spørgsmål om stillingen, ring gerne til Lene Sparholt på tlf. 50 84 98 51.

Vi kalder løbende ind til samtaler.

Tiltrædelse: Snarest