NORTHERN LIGHT

SUMMER // PRE FALL 22

På det nordligste punkt i Danmark, i toppen af Jylland, finder du den lille by Skagen. Byen og området omkring den er kendt for det specielle lys og maleriske udsigter, som har været til stor inspiration for kendte danske malere. Skagen blev grundlagt som en fiskerby og er med tiden blevet en populær feriedestination, elsket af kunstnere, malere og kendte københavnere.

Sommer 2022 kollektionen fra Coster Copenhagen vækker essensen af den magiske, skandinaviske sommer. Kollektionen bærer præg af kjoler med kunstneriske detaljer, feminine, men kantede, blondetoppe og farvet denim samt cool og behagelige strik.

FARVER

Farverne i kollektionen reflekterer det ekstraordinære lys, der findes i Skagen. Du vil derfor finde styles i farven Sun-kissed Yellow, der er inspireret af de varme, gule farver, som kan findes på de kendte, malede huse i Skagen. Farven Seashore Blue er inspireret af det feminine og det maritime, som toner sig ud i farven Lavender Sky, inspireret af det lavendelfarvede lys, der kan findes over havet ved solnedgang. I kollektionen findes også farven, Intense Green, som er inspireret af den sandede bevoksning i havet og på stranden.


SHOP 22 SUMMER HER

PRINTS

Printene i vores kollektion, Nordisk lys, er inspirerede af kontrasten mellem den rå, uberørte natur i Skagen og de varme sommeraftener, hvor du har brugt dagen på stranden og bruger aftenen på at danse i sandet med dine venner. I kollektionen finder du både feminine og rå blomsterprint samt stilfulde leopard-print.


SHOP 22 SUMMER HER

PRE FALL

Pre-fall 2022 fra Coster Copenhagen er kraftigt inspireret af det rå, ørkenlignende område omkring Skagen og følelsen af at sidde ved kysten om aftenen, træt efter at have været ude hele dagen, mens du kigger på solnedgangen med et glas af noget boblende i din hånd og dine kære ved din side.

Farverne i leveringen er derfor inspireret af dette sandede og rå, men varme, område. Farverne er varme og tonede, som man kan se i farven, Washed Rose, og mixet med en intens sort og farven High Pink, for et ekstra iøjnefaldende indspark af farve. 

Printene i leveringen er ligeledes varme og tonede, og minder om boheme tie-dye print, samt influeret af maritime striber.

Pia Coster

Kreativ Direktør & grundlægger af Coster Copenhagen