BREATHING DREAMS LIKE AIR

21 Winter / 22 Pre-Spring kollektion

Med denne kollektion befinder vi os midt i den energiske livsstil man fandt i tiden med The Great Gatsby. Kvinderne tog i 1920’erne kampen for frihed med ind i deres privatliv – ved at smide korsettet ud ad vinduet, gå med mandebukser og klippe deres hår kortere, gjorde op med tidens forældede kvindeidealer. 

Inspireret af dette drømmende stykke historie fra de brølende 20'ere, fanger kollektionen den sporty, legesyge og optimistiske ånd af 1920'erne. Den er et mix af sporty leisurewear og glitrende items, der er skabt til overgangen mellem en aktiv hverdag og aftener fyldt med fest og sjov. 

Farveinspirationen kommer fra en blanding

af afdæmpede kernefarver, som Ivy Green og Black, som går over i varmere og lysere farver, som den gyldne Autumn Tan og den lyse Jade Green, og den iøjnefaldende Hot Pink, der skiller sig ud af mængden.

Kollektionens print er inspireret af 1920'ernes indretningsdesign og tapeter. Fra vores leopard burnout print i fløjl til vores soft brush stripe print og twisted two-tone logo print, er det vigtige for denne kollektionen blandingen af materialer, der alle indfanger dette legesyge og nysgerrige årti.


Shop det første 21 Winter / 22 Pre-Spring drop her

Citatet

“Breathing dreams like air” fra The Great Gatsby fanger idéen om at følge sine drømme og altid drømme stort. Sigt efter stjernerne og nyd hvert sekund.

NEVER. STOP. DREAMING.

Pia Coster
Founder & Creative Director