FALL 2021 LOOKBOOK

Urban Clash - Welcoming a ‘New normal’

Nu er det rigtige tidspunkt at spørge: "Hvad er det nye normal?"

At forlade motorvejen og 'hvad vi plejede at gøre' for at undersøge de ujævne landeveje med et åbent og nysgerrigt sind. Muligheden for at starte forfra og bevæge sig mod en mere ydmyg, opmærksom, modig og bedre tankegang, da kontrasten mellem det kendte og det ukendte skaber en dynamisk energi, der er både kraftfuld og ny for os.

Fall 2021 kollektionen fanger det evige dynamiske, dualistiske behov for at forbinde både det pulserende byliv og den beroligende natur. Ved at sænke farten, fokusere på nuet og skabe et meningsfuldt liv, kan begge livsstile sameksistere. Kollektionen er baseret på en række forskellige kontraster mellem gammel vs. ny, håndlavet vs. industrialiseret og feminin vs. rå energi, hvilket skaber en levende, men alligevel harmonisk afbalanceret forbindelse.

Da 'New normal' omdefinerer den moderne kvindes tankegang, indeholder denne kollektion tre forskellige stemninger for at illustrere de forskellige muligheder og personligheder. Kollektionens udskrifter repræsenterer alle disse forskellige stemninger: fra det feminine Eco -blomstertryk, til de vovede grafiske og collageinspirerede prints samt den kantede leopard - alle velegnede til urban living.

Inspireret af naturlige farvestoffer er denne sæsons farver defineret af en neutral og jordfarvet nuance: fra feminine roser og garvede farver, grønne skovfarver til dristige urbane beige og gråtoner.

Pia Coster
Founder & Creative Director

Bias nederdel i Urban Collage print.
Vendbar pufvest.


Gå til 21 fall kollektionen her

"Grundet corona kan der forekomme forsinkelser på nogle af dropsne.
Bær derfor over med os, hvis lige netop den style som du ønsker, ikke er kommet hjem endnu. De er alle sammen på vej."

JULI-DROPPET

TILBAGE TIL NATUREN

Naturen er repræsenteret i juli-droppet med sit fokus på bløde og feminine former og farver. De røde nuancer, Apple Butter og Tuscany Rose, er baseret på farver fra planteekstrakter fra naturlige farvestoffer. Ægte blomster og salte blev også brugt som printteknikker ved fremstillingen af vores Eco Print. Vores Urban Camouflage print er et blødt og farverigt, feminint udtryk for klassisk camouflage, lavet til urban living.


Shop kjolen

AUGUST-DROPPET

DYNAMISK SPORTINESS

... er nøglen i august-droppet

ved at fange det hektiske byliv, mens der fokuseres på sporty former og elementer. Vores Urban Collage print er nøgle-printet i dette drop, da det sætter og indrammer den fragmenterede urbane livsstil.

Ved at flette forskellige materialer og nye kvaliteter til klassiske former, bliver kontrasterne legende og genopfundet. Zig Zag printet er et fedt grafisk udtryk i det store Coster Copenhagen print, der fletter farver og grafiske elementer på en ny måde.

Den mørke Hunter Green og lyse Moss Green skaber et kontrastfuldt, men dynamisk farveskema, der er fusioneret med sort og skjorteblå.

SEPTEMBER-DROPPET

DET KANTEDE OG URBANE LOOK

..er højdepunktet i september-droppet.

Streetwear er inspireret af en let tilgang til mode med referencer fra fritids- og sportstøj.

Sammensmeltet med skræddersyede silhuetter og utilitaristiske detaljer, resulterer dette i, at det afslappede look forstærkes, mens de dristige, autentiske leopardprint er referencer til den utæmmede vilde natur, hvilket tilføjer en upoleret, rå stemning til dette drop.

Lang pufvest.
Kommer snart
- Strik med v-hals i pointelle.